Η HIDALGO παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πρωτοποριακή μέθοδο αυτοδιδασκαλίας ξένων γλωσσών Gymglish

Η HIDALGO, πρώην Linguphone εισέρχεται δυναμικά στον τομέα της εκπαίδευσης ξένων γλωσσών μέσω πλέον της τεχνητής νοημοσύνης. Με όπλο της την πολλαπλώς ηλεγμένη και επιτυχημένη ηλεκτρονική αυτοδιδασκαλία, η εταιρεία απευθύνεται σε ευρεία γκάμα ιδιωτών και εταιρειών, προσφέροντας μέσω της  Gymglish εξειδικευμένα προγράμματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και άτομα που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Πρόκειται για προσωποποιημένα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για τα οποία ο ενδιαφερόμενος θα διαθέσει μόλις 10-15 λεπτά την ημέρα από τον πολύτιμο χρόνο του.

 

Η Gymglish. είναι γαλλικής και ισραηλινής ταυτότητας εταιρεία εκμάθησης ξένων γλωσσών με σημαντικές συνεργασίες, όπως για παράδειγμα με τη γαλλική Μόντ και τη Λιμπερασιόν. Ενδεικτικό του εύρους των δυνατοτήτων της είναι το γεγονός ότι έχει ένα κοινό άνω των 5 εκ. εκπαιδευόμενων, που εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις ή πρόκειται για στελέχη επιχειρήσεων που επιδιώκουν να βελτιωθούν σε τομείς των ενδιαφερόντων τους πάντα σε σχέση με τις ξένες γλώσσες.

 

Το συγκεκριμένο σύστημα Gymglish  προσδιορίζει το επίπεδο των προηγούμενων γνώσεων που διαθέτει ο ενδιαφερόμενος, επιτρέποντάς του να ξεκινήσει τη μελέτη από το σημείο που βρίσκεται και να βελτιώσει γρήγορα τις γνώσεις του, ακόμα και να προετοιμαστεί σωστά για τη συμμετοχή του σε εξετάσεις γλωσσομάθειας.

 

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η εταιρεία Μ.Λεβής ΑΕ – Hidalgoδραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης σε ιδιώτες και εταιρείες από το 1934, γεγονός που από μόνο του την αναγάγει σε πρωτοπόρο στον τομέα της αυτοδιδασκαλίας ξένων γλωσσών και εγγυάται με αυτό τον τρόπο για την επιτυχία του εγχειρήματος.

 

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να περιηγηθούν στον εξής σύνδεσμο:

 

https://www.lingua-10min.gr