Συνεχής επικοινωνία Πατούλη με τους δημάρχους Πόρου και Γαλατά

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή το τραγικό γεγονός της πτώσης του ελικοπτέρου ανοιχτά του Πόρου που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Δήμαρχο του νησιού Ιωάννη Δημητριάδη αλλά και με το νέο Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Σ. Πολλάλη, προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς για τις ανάγκες που υπάρχουν στο νησί.
Σε αυτό το πλαίσιο έχει ήδη επικοινωνήσει τόσο με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκο όσο και με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη προκειμένου να υπάρξει ένας κοινός συντονισμός για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που προκλήθηκαν στο νησί με έμφαση στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος.
Όπως ενημερώθηκε από τον κ. Χατζηδάκη θα παρασχεθούν σήμερα στον νησί γεννήτριες από την Εύβοια και την Αργολίδα, για τη διευκόλυνση των κατοίκων, των τουριστών αλλά και των επαγγελματιών που διατηρούν επιχειρήσεις στο νησί.
Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:
« Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών, που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα.
Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το Δήμαρχο του νησιού όσο και με την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος με στόχο να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο νησί κάτι που είναι κρίσιμο για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες, καθώς ακόμα διανύουμε τουριστική περίοδο.
Αν και ακόμα δεν έχουμε αναλάβει επισήμως τα καθήκοντα μας στην Περιφέρεια Αττικής, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα είμαστε όλες τις επόμενες μέρες στο πλευρό της δημοτικής αρχής και των κατοίκων του Πόρου, με στόχο να επανέλθει το νησί όσο πιο σύντομα γίνεται στους κανονικούς του ρυθμούς».