Δημήτρης Γαλάνης: «Στο πρόσωπο των χθεσινών μου αντιπάλων βλέπω τους συμμάχους της επόμενης μέρας»

Δημήτρης Γαλάνης: «Στο πρόσωπο των χθεσινών μου αντιπάλων βλέπω τους συμμάχους της επόμενης μέρας»

Ο Δήμος μας γύρισε σελίδα 

Μια προσπάθεια πολλών μηνών ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Θέλω την ώρα αυτή να σας ευχαριστήσω θερμά όλους που μας εμπιστευθήκατε τη διοίκηση του Προαστίου μας που τόσο αγαπάμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας, τους στενούς μου συνεργάτες, τους φίλους και τους εθελοντές μας για τον ωραίο και δίκαιο αγώνα που δώσαμε. Η νίκη μας ήταν για όλους μια μεγάλη δικαίωση, το αποτέλεσμα μιας όμορφης διαδρομής που θα μας συνοδεύει για πάντα.

Από σήμερα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια. Να κάνουμε το Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού ένα Προάστιο Πρότυπο. Όπως το ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας. Και στην προσπάθεια αυτή θέλω δίπλα μου κάθε δημότη μας. Ό,τι και αν ψήφισε, όποιες και αν είναι οι πολιτικές του θέσεις. Στο πρόσωπο των χθεσινών μου αντιπάλων βλέπω τους συμμάχους της επόμενης μέρας.

Μαζί θα προχωρήσουμε. 

Ενωμένοι, με σχέδιο, με πνεύμα συνεργασίας. Όπως,όμως ,αρμόζει σε ένα Δήμο με την ποιότητα των δικών μας ανθρώπων. Και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας. Να κάνουμε τη ζωή στη Φιλοθέη, το Νέο Ψυχικό, το Ψυχικό κάθε μέρα καλύτερη. 

Και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου για τη μεγάλη τιμή και τη μεγάλη ευθύνη.